注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

ailisiwa之家

ailisiwa之家,歡迎到來

 
 
 

日志

 
 
 
 

係HKUE度讀緊,如果HKUE係傳銷公司就唔會有咁多人報讀  

2017-06-06 11:53:46|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
       我而家係HKUE讀緊Advanced Diploma of Hospitality,已經係第二年。岩岩同成班同學一齊去左澳洲交流左一星期,澳洲真係一個好靚好舒服既地方。係澳洲果星期,我地有三日去左TAFE SA上堂,其他既時間就去左當地既名勝參觀。
        雖然個Tour時間唔長,但都可以話係獲益良多。 除左可以比我地親身體驗澳洲既教育模式外,仲可以了解當地既文化,所以有好多同學諗住讀完書申請工作簽証去澳洲再體驗下。而我同幾個同學就唸住銜接U Tas既學位課程,飛去澳洲果邊讀。仲有,我表妹知道我係HKUE度讀緊,而最近佢同我講佢有朋友同佢講HKUE係咪一間傳銷公司,我同佢講緊係唔係啦。
        我都想藉此為HKUE澄清一下,HKUE已經有超過十年歷史喇,課程都係根據澳洲院校既,而且我同成班同學係真係去完澳洲果邊交流左一星期,如果HKUE係傳銷公司,就唔會有咁多人報讀同畢業啦。我D同學個個都一路讀書一路做野,真係將上堂學到既野用係工作上。 
        我地同老師既關係都好好,所以我地個個都好鐘意返學。最後,想講揀左HKUE係一個明智既決擇。
  评论这张
 
阅读(163)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017